Resultaten voor wimperextensions sittard

wimperextensions sittard
About me Schoonheidssalon Limburg.
In 2008 ben ik begonnen met de opleiding schoonheidsverzorging op het Leeuwenborgh in Sittard wat 2 jaar heeft geduurd. Op 29 juni 2010 heb ik hier ook mijn diploma voor behaald. Ik doe zowel gezichts als lichaamsbehandelingen. Daarbij heb ik een opleiding permanent make up gevolgd bij Elegance Cosmetics te Sint Truiden en natuurlijk afgerond met een mooi certificaat. Ook heb ik hier een vergunning van de GGD voor! Ik heb nog een certificaat behaald voor gellak en ook geef ik hotstonemassage waarvoor ik ook een certificaat heb. Ondertussen heb ik een cursus wimperextensions gevolgd van het merk Lash extend.
Beautysalon-Lian professionele schoonheidssalon in Limbricht voor schoonheidsbehandelingen, Wimper-extension, Harsbehandeling, Manicure Pedicure.
Sinds kort kunt u afspraken ook online maken dat gaan snel en gemakkelijk. U ontvangt van uw afspraak een bevestiging. Bij Wimper extension gebruik ik producten van Lash Extend. Beauty Salon Lian heeft ook cadeaubonnen om iemand op een unieke manier te verrassen!
Cursus wimperextensions one-by-one Angels of Beauty schoonheidssalon, pedicure en nagels.
Je leert tijdens deze cursus wimperextensions alle mogelijkheden van wimperextensions om elke natuurlijke wimper er fantastisch uit te laten zien met wimperextensions. Je leert alles over de soorten, maten en kleuren wimperextensions en de materialen en instrumenten die je nodig hebt bij het aanbrengen van wimperextensions.
CP Beauty Care, Wimperextensions one-by-one: bespaar 55% in Sittard-Geleen via Social Deal.
Krijg een sensuele blik met de wimperextensions one-by-one van CP Beauty Care. De enthousiaste en vakkundig beautyprofessional brengt de extensions met grote zorgvuldigheid één voor één op elke wimper aan. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, niet schadelijke, producten.
Blushbeauty Beautylounge.
Wimperextensions maken het mogelijk, ieder moment van de dag perfect sprekende ogen voor een absoluut vrouwelijk uitzien. Geschikt voor een speciale gelegenheid of een permanent onderdeel van uw handverzorging. Van massages tot harsen, geef om je lichaam met onze lichaamsverzorging. Een cosmetische voetverzorging geeft uw voeten een mooi uiterlijk! 6135 LM Sittard.
Wimperextensions Beauty by Femke.
Wimperextensions one by one. Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.
Shirley's' beautybar Sittard Facebook.
Plaatsen Sittard Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Schoonheidssalon Shirley's' beautybar. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Lashlift laten doen en de wenkbrauwen. Super mooi gedaan, ben er heel blij mee. Heel blij mee. 13 november 2017. Super mooie wimpers! 31 oktober 2017. Borstel de wimperextensions minimaal 2 keer per dag.
Wimper lifting.
Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie gekrulde natuurlijke wimpers te hebben. Wat is een wimperlift? Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden.
LCN Elegance Beauty salon.

Contacteer ons