Resultaten voor woningstichting beek lb

woningstichting beek lb
WONEN AAN EEN BINNENHOF IN BEEK? IS ZO GEK NOG NIET Wonen en Zorg in Beek.
Zij wonen nu drie jaar aan dit plein en maken zeker geen aanstalten om te verhuizen. Het is goed wonen in Beek, ondanks een klein gemis. Kom" binnen, zegt de heer Mietus als hij de deur opent. Mevrouw Mietus zit in haar stoel.
Huizen te huur in Zuid-Limburg Huurwoningen Zuid-Limburg JAAP.NL.
Verhuurd onder voorbehoud. Verhuurd onder voorbehoud. 6247 BR, Gronsveld. Twee onder één kap. Verhuurd onder voorbehoud. 6372 EM, Landgraaf. Klinkenberg 60 B 1. 6231 BD, Meerssen. Baron de Rosenlaan 7. 6191 KK, Beek LB. 6466 XN, Kerkrade. 6271 BR, Gulpen.
Woningstichting Spaubeek en ZOwonen per 22 december gefuseerd.
Om de continuïteit in de dienstverlening aan de sociale doelgroep en het aanbod van sociale huurwoningen in Spaubeek te kunnen blijven waarborgen, is Woningstichting Spaubeek op zoek gegaan naar een partner in de regio die de belangen van haar huurders kan blijven borgen.
Woning Driessens.
Deze woning wordt aangeboden door een woningstichting met de restrictie dat de koper verplicht is het gekochte niet anders te gebruiken dan als woning voor eigen gebruik, verhuur aan derden is niet toegestaan m.u.v. Locatie: aan de rand van Beek nabij wandelgebied en uitvalswegen naar A2 en A76.
Zoekresultaten voor: Alle panden in Beek lb, Limburg De Bedrijfsmakelaar.nl.
400 m 2. Beek Middelweg 25 Kantoor. 400 m 2. Beek Middelweg 25. 177 m 2. Beek lb Wethouder Sangersstraat 2 Kantoor. 2130 m 2. of 18335 /mnd. V H Vastgoed B.V. Recent geplaatste zoekopdrachten. Alle plaatsen in deze provincie Ontvang contactgegevens.

Contacteer ons