Meer resultaten voor massage stein

massage stein
D'n' Thai Massages in Stein Sauna Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het gezellig praatje ende kop koffie kreeg ik er gratis bij. de rust en muziek is ook een pluspunt. Geplaatst op 9 jun. Gerelateerde bedrijven D'n' Thai Massages Stein. Heerstraat Centrum 163. Sascha's' Massage Alternatiev. Dross Wilkinstraat 17. 6181EK Elsloo Limburg. Business Park Stein 135.
Even voorstellen Massagepraktijk Corpus.
Geboren in Stein maar al jaren woonachtig in het mooie Aelse. Door mijn werk als fysiotherapeute heb ik bij mij thuis al regelmatig familie, vrienden en kennissen behandeld en gemasseerd. Nu heb ik naast mijn parttime baan als fysiotherapeute mijn eigen massagepraktijk geopend. Om me wat meer te verdiepen in de wellness massagetechnieken heb ik enkele massagecursussen gevolgd zoals hotstone massage en zwangerschapsmassage.
Babymassage.
Fysiotherapie praktijk Oosteinde uit Vriezenveen geeft een cursus babymassage, uitgevoerd door een ervaren, gediplomeerde kinderfysiotherapeute die zowel naar de motoriek van de baby kijkt, als ook naar de lichaamstaal. In 5 ochtenden van één uur en een kwartier wordt in een ontspannen sfeer in niet te grote groepen uitleg gegeven over techniek, achtergrond en effecten van de massage.
Gezond in t Groen Stoelmassages Therapie Voetreflex Beek, Geleen, Stein, Limburg.
Daardoor zie je steeds meer mensen met allergieën, eczeem, hoofdpijnen, migraine, maag en darmklachten, spier en gewrichtsklachten, psycho-emotionele problemen, chronische vermoeidheid, reumatische aandoeningen, enz. Om deze processen aan te pakken kan ik gebruik maken van één of meer van de volgende therapiën.:
Forum voor Oosterse Massages Bekijk forum Stein.
Forum voor Oosterse Massages. Het complete overzicht van oosterse massages in Nederland. Forumindex Thaise massage adressen in Nederland Limburg Stein. 1 onderwerp Pagina 1 van 1. Reacties Bekeken Laatste bericht. Haalbrugskensweg 22a, D'n' Thai Massage. door Jira Kotinny 10 Jun 2017 1219.:
Massage Hotel Stein Urmond.
Maar dit is niet het geval; sportmassage is geschikt voor iedereen! Door de massage zullen de grote en kleine bloedvaten in de huid en met name de spieren zich verder gaan openen, waardoor er een duidelijke toename van de doorbloeding optreedt.
D'n' Thai Massage Stein Limburg OrigineleThaise Massage in Stein.
D'n' Thai Massage. OrigineleThaise Massage in Stein. Haalbrugskensweg 22, Stein Gaat om 0900: open Vandaag geopend tot 2000: Gaat morgen om 0900: open Gaat maandag om 0900: open We zijn helaas gesloten. 06 51167135 bellen Afspraak maken Menu bekijken Routebeschrijving WhatsApp 06 51167135 06 51167135 bericht sturen Contact Offerte aanvragen.
Massages voor Particulieren.
Tevens wordt het op prijs gesteld om uw zwangerschap te vermelden bij uw boeking. Recensie Massage Magazine cijfer 9. De redactie van Massage Magazine bezoekt anoniem steeds twee verschillende massagepraktijken, die op basis van dezelfde criteria en vanuit het oog van de klant met elkaar worden vergeleken.
Aanbiedingen van D'n' Thai Massage WinWin Limburg.
6171Ja Stein Limburg Nederland. Telefonisch bestellen onder vermelding van WinWin Limburg: 0031 06 511 67 135, of kom gezellig langs bij D'n' Thai Massage. Nemen we niet meteen op, laat een bericht achter en zodra mogelijk bellen we u graag terug.

Contacteer ons