Resultaten voor koffiebranderij ittervoort

koffiebranderij ittervoort
Mélange gaat samenwerken met Beans Coffee Mélange Heythuysen.
Onze zoektocht naar de perfecte koffiemélange was daarbij een uitdaging, koffieplantages vindt men immers niet in deze contreien. Toch zijn we er in geslaagd een partner te vinden op koffiegebied die onze passie voor puur en eerlijk deelt, ambachtelijk werkt en ook nog eens gevestigd is in onze eigen gemeente Leudal: Beans Coffee uit Ittervoort.
Koffie Mélange Heythuysen.
Alle drie kunnen ze een mens goed doen, maar wij willen onze gasten graag kennis laten maken met de derde variant uit dat rijtje. Samen met de vakkundige koffieliefhebbers van de kleinschalige en ambachtelijke koffiebranderij Beans Coffee uit Ittervoort hebben we onze eigen koffiemélange geselecteerd.
Home Unlimited Coffee Company.
Unlimited Coffee Company levert de beste en lekkerste koffie aan klanten in de groothandel en vending supply. Altijd onder uw eigen label. Unlimited Coffee Company. 6014 DD Ittervoort. 0031 475 45 77 00. Caprimo ongezoete topping voor uw koffie nu in ons assortiment.
Home Beans CoffeeBeans Coffee. Home Beans Coffee.
Beans Coffee is een ambachtelijke koffiebranderij gevestigd in Ittervoort in Limburg. Wij kopen de meest bijzondere koffies in van over de hele wereld. Deze specialty koffies branden wij uitsluitend onder private label voor koffie en theespeciaalzaken, espressobars, sterrenrestaurants, delicatessenzaken, kookwinkels, biologische winkels en bedrijven.

Contacteer ons