Meer resultaten voor dierenasiel limburg born

dierenasiel limburg born
Dierenambulance Limburg Zuid DALZ Dierenambulance Maastricht.
Wilt u een afspraak maken voor uw school, zorgcentra of evenement? Klik op de button voor meer informatie. Stichting Dierenambulance Limburg Zuid. Gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Eijsden Margraten, Beek, Schinnen, Sittard Geleen, Stein, Brunssum, Gulpen Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals, Voerendaal.
Katimo, kattenopvang en kittenopvang in LImburg.
Katten en kittens uit Limburg aangeboden. Al onze opgevangen poezen, katers en kittens zoeken een baasje waar ze hun leven lang mogen wonen. Bent u op zoek naar een huisgenootje, kijk dan bij Wij zoeken een baasje. Daarnaast hebben we een groot aantal katten, poezen en senioren in de permanente opvang.
Dierenasiel Limburg dierenplaats.nl.
Goedgekeurd dierenasiel voor de opvang van egels en eekhoorns. 5927 PE Venlo. Dierenbeschermingscentrum Limburg, Born. Dierenasiel van de Dierenbescherming in Born voor de pronvincie Limburg. Daarmee zijn gefuseerd: 1. Dierenasiel Maastricht 2. Dierentehuis Mijnstreek in Heerlen En. 6121 SB Born.
Adreslijst egelopvangcentra Egelbescherming Nederland.
Alle telefoonnummers hieronder, of het nou een dierenartspraktijk is of een vogelopvang, zijn geschikt voor het bellen in geval van nood voor een egel. Bij twijfel altijd bellen, nooit mailen! Voor wijzigingen kunt u het contactformulier onderaan deze pagina invullen.
Dierenbeschermingscentrum Limburg Born Bouwregister.nl.
Pagina delen via. Het Dierenbeschermingscentrum Limburg is uniek voor Nederland en is gevestigd in de gemeente Sittard-Geleen, vlakbij de A2 en natuurgebied de Rollen. Bij het ontwerp is het welzijn van de dieren die er tijdelijk wonen, leidend geweest. Het gebouw is een plek waar zowel mens als dier zich prettig voelt.
Dierenpension, Seniorenopvang Asiel op" de Smakterheide."
In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij.
Gemeente Valkenburg aan de Geul / Digitaal loket / Verloren of gevonden voorwerp / Dieren, opvang zwervende.
Voor de opvang van zwervende niet-wilde honden en katten kunt u terecht bij.: Dierenasiel Maastricht Stichting Eugène Gebhard. T: 043 363 21 97. Voor de opvang van alle overige zwervende niet-wilde dieren dus: niet zijnde honden of kat kunt u terecht bij.: Limburg François de Veijestraat 9.
Toegang tot iZito geweigerd.
Alle inzamelpunten Stichting Dierenlot met eigen dierenambulances.
JA, ik help dieren in nood en word donateur. Kledinginzamelpunten in Limburg? Op zoek naar een inzamelpunt bij u in de buurt? Vul uw postcode in links van de google kaart of maak gebruik van de provinciekaart onderaan deze pagina.

Contacteer ons