Op zoek naar kappers in sittard?

kappers in sittard
Home Kappers College Limburg Sittard.
Bijna alles is mogelijk in onze salon. U bent van harte welkom op Stationsplein 10 gelegen tegenover het station in Sittard. Kappers College Limburg is een begrip in Limburg op het gebied van haarverzorging. Onze opleiding staat voor het opleiden tot een kwalitatief goede Allround kapper.
Thuiskapper in Sittard Over Flash Hair.
Na de middelbare school wist ik het zeker: Ik wilde kapper worden! Ik volgde de kappersopleiding bij het Kappers College Limburg KCL te Sittard en was ik in staat om mijn opleiding met alle modules met een half jaar verkorting af te ronden iets wat nog nooit eerder was voorgekomen!
Home STROUKEN CREATIONS KAPPER SITTARD-GELEEN LIMBURG STROUKEN CREATIONS PATRICK STROUKEN MOBIELE KAPPER SERVICE GELEEN LIMBURG KAPPER PATRICK STROUKEN GELEENKAPPER, PATRICK STROUKEN RIJKSWEG ZUID 177
KAPPER LIMBURG KAPPER GELEEN KAPPER SITTARD-GELEEN. Mobiele Kapper Limburg voor uw hele gezin op Locatie of bij u Thuis of Kappersbehandeling in onze Kapsalon., U bent van harte welkom in de kapsalon aan de Rijksweg Zuid 177, 6161 BL in Geleen.
Kapper Gory Welkom bij Kapper Gory.
Kapper Gory is al ruim 30 jaar een begrip in Sittard! Sinds 2010 als zelfstandig ondernemer en voordien in loondienst, kapper Gory heeft ruime ervaring opgedaan in het kappersvak. Bij kapper Gory is iedereen welkom jong en oud, man of vrouw voor een trendy, modieus of klassiek kapsel.
KAPSALON WIL SMEETS SITTARD DAMES EN HEREN KAPPER.
Het toverwoord in onze kapsalon is service. Onze service is ons belangrijkste product. Daarnaast staan Wil en het personeel garant voor betaalbare kwaliteit. Ervaar het zelf: loop eens binnen en laat u en uw haar verwennen. Wij werken zoveel mogelijk op afspraak. Met al jaren lange ervaring en opleiding, kunnen wij alle zorgdragen voor de volledige verzorging van uw haar. Vriendelijke groet Wil. Knippen Styling HEREN. Knippen Styling BAARDEN. Knippen Kleuren SCHEREN. Klassiek scheren OPENINGSTIJDEN. Wij werken zoveel als mogelijk op afspraak. 046 451 9901. 6137 BK Sittard.
Pitkappers Sittard, perfect geknipt volgens de laatste trends.
Wij zijn al sinds 2005 als kapsalon in het authentieke Sittard gevestigd. Doordat de voormalige naam niet meer gedragen mag worden, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe naam. De naam PTKAPPERS is ontstaan door te luisteren naar wat de klant benoemd. Vaak wordt gezegd; doe mij maar een pittige coupe, een kleur met pit. Vandaar PTKAPPERS, kappers met PIT.
Mirlinda Dameskapsalon Sittard.
Leeuwenborgh Kapper.
Jouw loopbaan staat bij ons centraal! Wij bieden ook steun aan studenten met sociaal-emotionele problemen of studenten met een uitdaging op een bepaald gebied. Schoolmaatschappelijk werk is aanwezig op onze hoofdlocaties in Sittard en Maastricht. Zij proberen, samen met jou, problemen in een zo vroeg mogelijk stadium aan te pakken.
Kapper-vacatures in Sittard juni 2020 Indeed.nl.
Plaats je cv In enkele seconden. vacatures voor Kapper in Sittard. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 8 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Allround Kapper M/V. Deze werkgever werft via Indeed. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends binnen het kappers en/of beauty vak.

Contacteer ons