Meer resultaten voor gala verhuur sittard

gala verhuur sittard
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Gala Specialist It suits you.
Bezoek onze winkel: Frankenstraat 147a 6224 GM te Maastricht. Gala Specialist is dé one-stop-shop voor iedereen die de perfecte outfit zoekt. Voor elke chique gelegenheid, maar ook voor zakelijke kleding. Bezoek onze winkel Bezoek onze webshop. Waarom kiezen voor Gala Specialist?
Categorieën.
Voor uw themafeest, galafeest, stadsevenement, dorpsfeest of elke andere gelegenheid kunnen wij de kleding verzorgen uit één van onze categorieën. Van theatrale pakken, zoals Koninklijke karakters en middeleeuwse kostuums, tot galakleding zoals smokings en gala avondjurken kun je bij ons terecht. Ook voor het verhuur van zwarte pieten pakken of een sinterklaas kostuum bent u bij AttiQ aan het juiste adres.
Homepage.
Van een exclusieve gala of cocktailjurk, een stijlvol smoking of jacquet tot en met smokinghemden, lakschoenen, strikjes, stropdassen, bretels, strepenbroeken, petten, hoge hoeden en manchetknopen. Uiteraard is José Duckers Gelegenheidskleding al bijna vier decennialang dé aloude specialist in het stijlvol kleden van boeren en boerinnen voor de talrijke boerenbruiloftsfeesten tijdens carnaval in Limburg, Brabant en Zeeland.
Gala Prinsenbal 2017 Een avond om niet te vergeten! Podium De Domijnen Sittard.
Het leukste galabal van Sittard en omstreken wordt jaarlijks georganiseerd door de Sittardse Auw Prinse ter ere van de regerend stadsprins van Sittard. Wie de eer heeft dat in 2017 te mogen zijn, dat weet de organisatie pas na de uitroepingszitting in januari 2017. Wel weet zij nu al zeker dat het Gala Prinsenbal 2017 net zon daverend feest gaat worden als de edities van 2016, 2015 en de daaraan voorafgaande jaren.
Onze mascotte de VW T1 uit 1964 is ook te huur.
VW T1 bus huren Dit prachtige WellMobiel gebruiken we als rijdende reklamezuil. Via RentaRolla kunt u deze unieke en hippe VW T1 spijlbus huren. Het Volkswagenbusje wordt heel vaak gebruikt als trouwauto, als gala auto, of als aandachtstrekker op beurzen en andere gelegenheden.
Verhuur van oldtimer Mustang trouwauto's.'
Verhuur van auto's' voor bruiloft trouwauto's.' 1967 Ford Mustang Fastback GTA. 1965 Ford Mustang Coupe. 1972 VW Kever concoursstaat. 1941 Cadillac Convertible. 1958 Buick Special Convertible. Neem contact op voor meer informatie of een offerte! Bij Special Day Drive Ford Mustang huren, oldtimer huren als trouw auto, gala vervoer.
Carnavalskleding? Tirolerkleding? Sinterklaaspak? Marlne Kledingreparatie en Themaverhuur.
Uw vertrouwde adres in Limburg voor het vakkundig aanpassen of repareren van al uw kleding of ander textiel. Ook voor lederen kleding! Bij Marlne kunt u bouwen op meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van kleding.
Shoppen in Sittard: Autumn's' Glamour.
Dames: Gala, cocktailjurken, iets chiquere jurken, avondtasjes en schoenen te huur en te koop. Heren: Kostuums, jacquets, rokkostuums, smokings en schoenen te huur en te koop. Alles wordt voor U op maat gemaakt. Dat is inclusief de prijs. Wij kijken naar U als persoon en proberen bij U en Uw gelegenheid het juiste te vinden. Wij doen ons uiterste best voor iedere klant. Iedereen heeft een eigen unique uitstraling. 6131 BD Sittard.

Contacteer ons